Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре

...
Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре
Коментари Харесай

Скритите послания: Хипнотизиращо явление - „Денят на нулева сянка“

 " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва хипнотизиращо събитие - „ Денят на нулева сянка “! 
Прочетете още
 

В региона на небесните феномени и земните чудеса съществува неповторимо събитие, известно като „ Ден на нулева сянка “, завладяващо събитие, което преодолява пропастта сред науката и духовността. Това завладяващо взаимоотношение сред космоса и нашия земен свят заема особено място в сърцата на астрономите, учените и астролозите.

„ Ден на нулева сянка “, както подсказва името, се отнася за ден, когато обект на повърхността на Земята не хвърля сянка, което наподобява опонира на законите на физиката. Това хипнотизиращо събитие се случва два пъти годишно – един път в северното полукълбо към времето на лятното слънцестоене и един път в южното полукълбо към времето на зимното слънцестоене. Това е театър, който пленява култури и цивилизации от епохи, предизвиквайки възприятие на благоговение и знамение.

Астрологията, античната и комплицирана система, която изследва връзката сред небесните тела и човешкия живот, намира значима връзка с „ Ден на нулева сянка “. Астролозите имат вяра, че позициите и придвижванията на небесните същества, като Слънцето, Луната и планетите, въздействат и оформят силите, които протичат през живота ни. „ Ден на нулева сянка “, служи като увещание за дълбокото взаимоотношение сред Земята и Слънцето, предоставяйки на астролозите визия за енергийните промени, протичащи се в космоса.

Науката твърди, че зад „ Ден на нулева сянка “, се корени в аксиалния надолнище на Земята и нейната елиптична орбита към Слънцето. По време на слънцестоенето слънчевите лъчи удрят повърхността на Земята под съвсем вертикален ъгъл, което кара обектите да хвърлят извънредно къси сенки или да хвърлят никакви сенки. Това подравняване основава неповторим миг, когато Слънцето е тъкмо над главата, което води до свят без сянка за къс интервал.

В астрологията символиката има огромно значение и „ Ден на нулева сянка “ не е изключение. Липсата на сенки символизира миг на баланс и подравняване - галактическа пауза, която ни кани да размишляваме върху личния си живот. Тази символика е в сходство с астрологичните концепции като равноденствие и слънцестоене, които означават основни точки в годишния цикъл на силата. Докато сенките изчезват, по този начин и воалите на объркването и несигурността в живота ни могат да изчезнат, което ни разрешава да се докоснем до новооткритата изясненост и цел.

Астрологично Денят на нулева сянка е мощно време за интроспекция, медитация и установяване на планове. По време на това небесно събитие силите на Слънцето се усилват, излъчвайки мощна мощ, която може да се употребява за персонален напредък и промяна. Точно както слънчевите лъчи осветяват Земята, „ Денят на нулева сянка “ осветява пътя ни, насочвайки ни към по-дълбоко схващане на нашето лично пътешестване.

Астрологията и слънчевата сила се събират в Деня на нулевата сянка, наблягайки ролята на Слънцето като източник на жизнеспособност и светлина. Точно както слънчевите панели всмукват и преобразуват слънчевата светлина във възобновима сила, ние също можем да впрегнем мощната сила на „ Денят на нулева сянка “, с цел да подхранваме вътрешните си старания.

„ Денят на нулева сянка “ стои като мощно удостоверение за галактическия танц сред Земята и Слънцето, танц, който интригува човечеството от епохи. Докато навлизаме в неговите научни основи и надълбоко вкоренената му връзка с астрологията, разплитаме гоблен, изтъкан от влакна на чудеса, символизъм и духовно значение. Този небесен феномен ни приканва да спрем, да помислим и да прегърнем трансформиращите сили, които ни подарява. Точно както сенките се отдръпват в този невероятен ден, по този начин и ние можем да хвърлим светлина върху личните си пътища, водени от мъдростта на космоса.

 

Подбрал и изготвил езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР